Stagiair Strategy & Finance

Job description

Stagiair Strategy & Finance


Aerox is op zoek naar een ambitieuze WO-student die met ons wil meedenken over ingrijpende economische en strategische vraagstukken van ons bedrijf. Vraagstukken onder andere op het gebied van: strategy, business development, M&A, corporate finance, en marketing.


Wat ga je doen;

- Je werkt mee aan het opstellen en uitvoeren van strategieën;

- Je werkt mee aan het schrijven van informatiememoranda;

- Je verricht markt- en bedrijfsonderzoeken;

- Je verwerkt informatie die je hebt verkregen uit meetings en maakt overzichten en planningen;

- Je maakt actief deel uit van ons team en ondersteunt in de verschillende facetten van het bedrijf.

Job requirements


Wie zijn wij;

Wij van Aerox willen met een duurzame en effectieve oplossing voor industriële geurproblemen, een betere kwaliteit van leven creëren voor gemeenschappen over de hele wereld. Een wereld waar iedereen van een zuivere lucht kan genieten. De laatste jaren gaat het hard; we zijn in korte tijd uitgegroeid tot een grote speler in de geurreductie markt en we zijn dan ook op zoek naar hard werkende studenten die gemotiveerd zijn om echt het verschil te maken. Ambitieuze studenten die willen werken voor de wereld van morgen.


Solliciteren?

Solliciteer via de sollicitatie button en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Aerox via info@aerox.nl of kijk op de website www.aeroxinjector.com Kijk ook eens op onze website www.careersverder.com