Stagiair M&A

Job description

Stagiair Verder International


Zoek jij een finance, strategy & M&A stage bij het nummer-1 maakbedrijf van Nederland? Wil jij in een klein en enthousiast team werken waar je snel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zoeken wij jou!


Wat zijn je taken?

  • Je maakt actief deel uit van ons team en ondersteunt ons in de verschillende facetten van ons pakket van werkzaamheden
  • Je verricht markt- en bedrijfsonderzoeken, in het kader van potentiële investeringen
  • Je ondersteunt bij het beheren en analyseren van onze bedrijven, concurrenten en potentiële overnamekandidaten

Job requirements

Wie zoeken wij?

  • Je bent bezig met een WO-opleiding (einde bachelor of mastersopleiding) met een numerieke focus (bij voorkeur economie, econometrie, finance of bedrijfskunde)
  • Je hebt tijdens je studie bovengemiddelde studieresultaten behaald en je hebt je daarnaast ontwikkeld d.m.v. een of meerdere nevenactiviteiten
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (in woord en schrift)
  • Je bent energiek, proactief en zeer doelgericht
  • Je bent analytisch, ambitieus en ondernemend en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring via eerdere stages in private equity, M&A, corporate finance of strategy consulting is een pre

Wie zijn wij?
Verder is een Nederlands familiebedrijf, actief in de productie en distributie van specialistische pompen en laboratoriumapparatuur. Opgericht in 1959 werken we vanuit het hoofdkantoor in Vleuten aan de aansturing en uitbouw van de wereldwijde groep. De afdeling M&A geeft gestalte aan de wereldwijde acquisitieve groei van de organisatie. Tevens houden we zicht op de verschillende markten, concurrenten en overnamekandidaten.

Wij werken als partners samen met managementteams om onze doelen te realiseren. Onze aanpak wordt bepaald door onze persoonlijke inzet en betrokkenheid. Binnen ons team zijn de beslislijnen kort en is de cultuur ondernemend en informeel.


Wat bieden wij?

Wij bieden de mogelijkheid om vanaf begin 2022 minstens 3 maanden (startdatum bij voorkeur in januari, duur van stage in overleg) volwaardig en fulltime in ons team mee te draaien. Daarbij horen een steile groeicurve en een inspirerende werkomgeving. We zijn goed bereikbaar met het OV (NS Utrecht Terwijde en NS Vleuten). Je stagevergoeding bedraagt € 950,- bruto per maand.


Interesse?

Mail je CV, motivatiebrief en je cijferlijsten aan apply@verder.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze M&A Director, Eric Heskens via 06-25129026.