Medewerker Office Support

Job description

Medewerker Office Support

24-32 uur Vleuten (Vleuten)


Ben jij goed georganiseerd, organisatorisch sterk en gaat geen detail aan jou voorbij? Dan verwelkomen wij jou graag in ons Aerox team, als medewerker office support. Als medewerker office support zorg jij voor een sluitende administratie en ontzorg je jouw Aerox collega’s door afspraken voor hun in te plannen, reizen te boeken, beurzen te regelen zodat zij op en top voorbereid zijn om ons product nog beter in de markt te zetten?


Wat ga je doen?

  • Je zorgt voor de administratief afhandelen van inkooporders;
  • Je houdt de projectadministratie van inkomende en uitgaande goederen bij;
  • Je regelt de aanvragen van bankgaranties en het beheren van de debiteuren;
  • Je regelt de beursbezoeken;
  • Je coördineert en zorgt voor de uitvoering van logistieke taken m.b.t. douaneverkeer en transport;
  • Je bent verantwoordelijk voor de office werkzaamheden; post verzorgen, inplannen van afspraken, telefoonbehandeling, reizen boeken, visums aanvragen e.d.

Job requirements

Wie ben je?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan in een office support functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend;
  • Je bent vaardig met Windows MS-office;
  • Je bent flexibel, servicegericht en strek communicatief vaardig.

Wie zijn wij?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 27 verschillende landen met > 2000 medewerkers wereldwijd.
Aerox B.V. verkoopt wereldwijd de Aerox®-Injector; een product dat is ontwikkeld voor industriële geurreductie. Wij helpen onze klanten om hun geuremissies te minimaliseren en te voldoen aan wet- en regelgeving. Ook ondersteunen wij hun maatschappelijke verantwoordelijkheden door het realiseren van een betere leefomgeving. Aerox is een wereldwijd erkende en goedgekeurde leverancier bij marktleiders in verschillende industrieën, zoals voeding en voedingsstoffen, veevoeders, visvoer, huisdierenvoeding, rubber, tabak en oliezaadverwerking.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een rol waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige vrijdagmiddagborrels.


Solliciteren?

Solliciteer via de sollicitatie button en stuur je CV . Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ula Rusin, Corporate Recruiter, 030 677 91 04 of kijk op de website www.careersverder.com Kijk ook eens op onze website www.aeroxinjector.com


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!