Junior Sales Medewerker Binnendienst

Job description

Junior Sales Medewerker Binnendienst


Als Sales Engineer op onze binnendienst heb jij de touwtjes in handen. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten om ze te voorzien van technische informatie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het hele ordertraject van A-Z. Zit jij vol enthousiasme en energie en heb jij affiniteit met techniek, interesse in sales en wil je alles over onze producten leren, dan hebben wij een mooie kans voor jou.


Wat ga jij doen?

Je start bij ons op de afdeling binnendienst waar je samen met je collega’s werkt aan offertes, bestellingen en leveringen van onze pompen! Je hebt veel klantcontact en je zorgt voor een goede afhandeling van inkomende orders. Ondertussen doe je veel technische kennis op van onze pompen en ontwikkel je je tot product specialist.


Je wordt onderdeel van een team van 10 enthousiaste collega´s. Een dag op de binnendienst bij Verder B.V. ziet er als volgt uit:

 • Je werkt binnengekomen offertes uit;
 • Je behandelt inkomende en uitgaande telefoon en e-mail;
 • Je zorgt voor een sluitende administratie in ons CRM systeem;
 • Je onderhoudt een uitstekende relatie met onze klanten en leveranciers;

Job requirements

Wie ben jij?

 • Je hebt 0-3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met CRM beheer;
 • Je beheerst Nederlandse en Engelse taal goed;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent nieuwsgierig, pakt zelfstandig taken op en weet dit goed te coördineren;
 • Je bent commercieel en communicatief vaardig


Wie zijn wij?

Verder B.V. is onderdeel van de Verder Groep, een dynamisch en financieel gezond familiebedrijf. De Verder Groep bestaat uit internationale handels- en productiebedrijven in de chemische, proces-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Specifieke toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld waterbehandelingen, proces- en milieutechnologie. Wereldwijd zijn we met ruim 1750 collega’s, waarvan 40 in Groningen. De Verder Groep is door Management Team (MT) verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!


‘Passion for Pumps’ dat is het motto van Verder B.V. De organisatie levert een totaalpakket aan industriële pompen; ontwikkelt turnkey projecten en levert service, onderhoud en reparatie. Relaties bevinden zich o.a. in de (petro) chemie, voedingsmiddelenindustrie, farmacie, machinebouw, OEM en ingenieursbureaus. Verder B.V. onderscheid zich door een uitstekende kennis van uiteraard de verschillende pomp technologieën maar ook door kennis van de klanten en zijn processen. Daarmee wordt gegarandeerd de beste pomp oplossing geleverd.Wat bieden wij?

Je maakt onderdeel uit van het verkoopkantoor Nederland. Je werkt samen met een team van diverse professionals binnen een prachtig bedrijf en onderhoudt contact met de verschillende internationale Verder vestigingen. Je wordt beloond conform de CAO Metalektro en werkt vanuit Groningen.


Interesse?

Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Vera Willems, Corporate Recruiter, 030 677 91 04. Kijk ook eens op onze websites www.werkenbijverder.nl en www.verder.nl.(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!