HR Officer

Job description

HR Officer

32-40 uur – Vleuten (Utrecht)


Zoek jij een uitdagende baan in een dynamische, internationale werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als HR Officer heb jij affiniteit met HR-processen en vind je het leuk om een ondersteunende rol te hebben. Je krijgt energie van het werken binnen een HR-afdeling die zich nog verder aan het professionaliseren is.


Wat je als HR Officer gaat doen?

Als HR Officer bij de Verder bedrijven in Nederland (7) ben je samen met je collega's van HR verantwoordelijk voor het ondersteunen van de HR-processen en salarisverwerking. Vanuit ons kantoor in Vleuten ben jij het eerste aanspreekpunt voor medewerkers betreffende alle HR-gerelateerde vragen. Je verzorgt de HR-processen op het gebied van in-, door- en uitstroom en voert zelfstandig de salarisverwerking uit. Daarnaast draag jij zorg voor een correcte toepassing en administratie van arbeidsvoorwaarden en verzuimadministratie. Als onderdeel van het HR-team, bestaande uit een HR-manager, HR-adviseur en Recruiter, ben jij verantwoordelijk voor diverse administratieve en operationele HR-werkzaamheden.


Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM.
  • Interesse om bij te blijven met wet- en regelgeving.
  • Affiniteit met salarisverwerking en bereidheid om het Praktijk Diploma Loonadministratie te behalen.
  • Overtuigingskracht en in staat om te communiceren op verschillende niveaus.
  • Passie voor het HR-vak en een uitstekend leervermogen.
  • Affiniteit met data en HR-systemen.
  • Beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Job requirements

Wie is de Verder Groep?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met meer dan 2000 medewerkers wereldwijd.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende HR-functie met talloze ontwikkelmogelijkheden. Bij ons ontvang je uiteraard een salaris dat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, en bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten en een fijne werkplek naast het Máxima Park. Ook zorgen we dagelijks voor vers fruit en heerlijke koffie en sluiten we de week gezellig af met vrijdagmiddagborrels.


Interesse?

Solliciteer via de sollicitatie button en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ula Rusin, Corporate Recruiter, 030 677 91 04 of kijk op de website www.careersverder.com en www.verder.com.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!