HR Adviseur

Job description

HR Adviseur

32-40 uur – Vleuten (Utrecht)


Wil je graag werken voor een snel groeiend en dynamisch internationaal familiebedrijf? Onze HR afdeling bestaat uit leuke en hardwerkende collega’s, die zich iedere dag inzetten om onze managers te ondersteunen, om succesvol te zijn in hun werk. Ben jij een HR Adviseur in hart en nieren en hou je er van om je mouwen op te stropen en te denken in oplossingen, dan komen we graag met jou in contact.


Wat je als HR Adviseur gaat doen?

Als HR Adviseur ben je, samen met je collega’s van HR, werkzaam voor de Verder bedrijven in Nederland (9) met in totaal 150 medewerkers. Je gaat je vanuit ons kantoor in Vleuten bezighouden met HR van A tot Z. Hiermee bedoelen we dat je op operationeel en tactisch niveau betrokken bent bij álle facetten van de in- door- en uitstroom van onze medewerkers. We staan voor de mooie uitdaging om onze HR dienstverlening verder te stroomlijnen en uit te bouwen.

Je kunt hierbij onder andere denken aan het belonen, beoordelen, opleiden en het goed inzetten van personeel. Daarnaast verzorg je de verzuimbegeleiding, ondersteun je de personeelsadministratie en waarborg je de naleving van arbeidsvoorschriften en -wetgeving. In samenwerking met het lijnmanagement pak je alle relevante HR-thema’s, onderwerpen en projecten op. Voorbeelden hiervan zijn onderwerpen als talent management, diversiteit en successieplanning.


Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van HRM.
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden om een goede sparringpartner voor managers te zijn.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse arbeidswetgeving.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal op professioneel niveau.
  • Je hebt passie voor het HR vak en beschikt over een uitstekend leervermogen.
  • Ervaring binnen een technisch, internationaal bedrijf is een pré maar geen must.
  • Ervaring en kennis van Payroll is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

Job requirements

Wie zijn wij?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 2000 medewerkers wereldwijd.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende HR-functie waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels.


Interesse?

Solliciteer via de sollicitatie button en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jacqueline de Boom, Corporate Recruiter, 030 677 91 04 of kijk op de website www.careersverder.com en www.verder.com.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!