Corporate Recruiter

Job description

Corporate Recruiter

32-40 uur – Vleuten

Ben jij de pro actieve Recruiter die gaat helpen om de groeiambities van de Verder Groep te realiseren? Sta jij bekend om je enthousiasme en overtuigingskracht en weet jij kandidaten te vinden, te binden en te boeien. Dan is onze vacature voor een ervaren Recruiter iets voor jou!


Wat ga je doen als Recruiter ?

 • Je stelt een wervingsplan op met je HR collega’s om de juiste kandidaten te vinden. Hierbij maak je gebruik van onder andere actieve sourcing en social media. 
 • Je creëert in samenwerking met je marketing collega’s wervingsmateriaal en schrijft aansprekende vacatureteksten. 
 • Je voert de regie van begin tot het einde over het werving en selectie proces, je beoordeelt cv’s en motivatiebrieven, voert en coördineert sollicitatiegesprekken, checkt salaris, arbeidsvoorwaarden en referenties.
 • Je benadert actief potentiële kandidaten en bouwt ook een talentpool met potentiële kandidaten op voor toekomstige vacatures.
 • Je optimaliseert het recruitmentproces en ons werkgeversmerk en bent verantwoordelijk voor een goede kandidaat ervaring.
 • Je coacht vacaturehouders en betrokkenen in de uitvoering van sollicitatiegesprekken.

Job requirements

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als recruiter bij voorkeur inhouse.
 • Je bent ervaren in het gebruik van diverse recruitment tools, zoals ATS-en (bij voorkeur Recruitee), LinkedIn recruiter seat, Boolean Search en sociale media.
 • Je bent goed in het schrijven van creatieve vacatureteksten en social media berichten.
 • Je hebt uitstekende communicatieve en adviesvaardigheden en bent een volwaardig gesprekspartner voor zowel de kandidaat als de hiring managers.
 • Je benaderd kandidaten proactief en volgt acties met kandidaten en hiring managers adequaat en snel op.
 • Je hebt een oprechte interesse in de mens achter de kandidaat.
 • Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal perfect (zowel mondeling als schriftelijk).


Wie zijn wij?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 1800 medewerkers wereldwijd. De Verder Group is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende HR-functie waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels.


Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar ons. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR, Jacqueline de Boom, Recruiter, 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.verder.com en www.verder.com.


W&S bureaus, wij bellen jullie als we jullie nodig hebben!