Assemblage Medewerker

Job description

Assemblage medewerker

24 – 40 uur – Vleuten( Utrecht)


Wij zijn op zoek naar een collega met passie voor techniek en voldoende mechanische en elektrotechnische kennis om onze Aerox injector te assembleren. Verder assisteer je bij het meten, aansluiten en testen van onze Aero injector! Het werk is ook wel wat fysiek, af en toe 20kg tillen moet voor jou geen probleem zijn. Vanuit deze rol kan je doorgroeien naar service engineer. Kortom een rol voor een iemand met spierballen en passie voor techniek.


Wat doe jij?

  • Je assembleert samengestelde artikelen volgens de gestelde normen.
  • Je assisteert bij het mechanisch en elektrisch meten, aansluiten en testen van de Aerox-injector.
  • Je zorgt voor een tijdige uitvoering van elektrische keuringen en staat voor een schone en veilige werkplek.


Wie ben jij?

  • Jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring als assemblage medewerker in een productie omgeving.
  • Je hebt mechanische en technische kennis op het gebied van elektromontage.
  • Je kunt goed werken volgens werkinstructies en tekeningen.
  • Je werkt zelfstandig en precies en bent je kwaliteit- en veiligheidsbewust.
  • Je woont in de omgeving van Vleuten/ Utrecht en bent in bezit van een rijbewijs.

Job requirements

Wie zijn wij?

Aerox B.V. verkoopt wereldwijd de Aerox®-Injector; een product dat is ontwikkeld voor industriële geurreductie op basis van koud plasma technologie. Wij helpen onze klanten om hun geuremissies te minimaliseren en te voldoen aan wet- en regelgeving. Ook ondersteunen wij hun maatschappelijke verantwoordelijkheden door het realiseren van een betere leefomgeving. Aerox is een wereldwijd erkende en goedgekeurde leverancier bij marktleiders in verschillende industrieën, zoals voeding en voedingsstoffen, veevoeders, visvoer, huisdierenvoeding, rubber, tabak en oliezaad verwerking.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een zelfstandige functie waarin je al je technische ervaring kunt inzetten en de ruimte krijgt om creatief mee te denken en actief bij te dragen aan het succes van Aerox. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden in lijn met jouw achtergrond en werkervaring.


Interesse?

Klik op sollicitatiebutton om te solliciteren. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jacqueline de Boom, Corporate Recruiter, 030 – 677 91 04. Kijk ook eens op onze website www.aeroxinjector.com.


(W&S) bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!