Administratief medewerker Juridische Zaken

Job description

Administratief Medewerker Juridische zaken

Vleuten (Utrecht) - 24-32 uur


We zoeken geen jurist, maar een administratief medewerker. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan, waarbij je jouw affiniteit en interesse op het gebied van juridische zaken kan inzetten en verder kan uitbouwen? Weet je van aanpakken, ben je communicatief en voldoende administratief onderlegd! Dan zijn we op zoek naar jou.


Wat ga je doen als Juridisch Administratief Medewerker?

Jij bent onze rots in de branding als het aankomt op de administratieve ondersteuning van juridische en compliance projecten. Op al deze gebieden kom jij ons ondersteunen en zorg je dat de processen op de juiste manier blijven doorlopen. Het is hierbij belangrijk dat je proactief betrokken blijft bij lopende projecten en dat jij updates aan alle betrokken partijen kunt geven.


Je takenpakket zal onder andere bestaan uit:

 • Voorbereiden, opstellen en verwerken van lokale bestuurswijzigingen en overeenkomsten en documenteren van contracten in ons juridische management software (Legisway). Je bent tevens key-user voor de hele Verder Groep voor Legisway.
 • Voltooien en verstrekken van gevraagde verklaringen en documentatie, zoals begunstigde eigenaar (UBO) en know your customer (KYC) van banken.
 • Ondersteunen van de implementatie van bedrijfsbrede standaarden, zoals algemene voorwaarden en export compliance policy.
 • Ondersteunen van de global data protection officer en code of business principles officer van het bedrijf.
 • Coördineren van juridische ondersteuning tijdens M&A-processen.
 • Administreren van juridische claims en voortgangsbewaking hiervan.
 • Zorgdragen voor een correcte onboarding van bedrijfsdirecteuren en financial controllers binnen de Verder Groep, waaronder het uitvaardigen van managementreglementen en onboarding meetings.

Job requirements

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO opleiding.
 • Je hebt al 2 jaar administratieve werkervaring opgedaan, liefst in een juridische of compliance omgeving, bijvoorbeeld bij een advocaten- of notariskantoor.
 • Je hebt affiniteit en interesse in handels- of ondernemingsrecht.
 • Je wordt enthousiast bij de gedachte aan werken binnen een internationaal groeiend bedrijf.
 • Je spreekt en schrijft uitstekend in het Engels en Nederlands.
 • Je bent proactief, discreet, accuraat en vind het prettig om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.


Wie is Verder?

Verder International is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf en richt zich wereldwijd op het ontwikkelen en distribueren van laboratorium apparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreide range aan specialistische pomp technologieën (Liquids divisie). Met verschillende productie bedrijven en distributie vestigingen zijn we met ruim 2000 medewerkers wereldwijd actief in 23 verschillende landen.


Wat we een Juridisch Administratief Medewerker(ster) bieden?

Allereerst een diverse en dynamische functie in een internationaal groeiend bedrijf met een marktconform salaris. Je krijgt voldoende ruimte en middelen om te groeien en ontwikkelen. Daarnaast hebben we ons eigen Verder Fit programma waarin we je onder andere Bootcamp en tennis aanbieden. Ook hebben we regelmatig een (digitale) vrijdag middag borrel en andere leuke bedrijfsactiviteiten.


Interesse?

Solliciteer via de sollicitatie button en mail je CV met motivatie t.a.v Jacqueline de Boom, Corporate Recruiter. Wil je meer informatie of heb je vragen dan kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling HR 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.careersverder.com.


W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!