Servicemonteur

Functieomschrijving

Servicemonteur

Landelijk 32-40


Voor onze joint venture ProMinent Verder zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de buitendienst. Ben jij die servicegerichte Engineer die het leuk vindt om verschillende bedrijven te zien en aan diverse installaties te werken? Help jij graag klanten met reparaties en onderhoud op locaties door heel Nederland? Ben jij technisch, zelfredzaam en beschik jij over een logisch denkvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat doe jij?

 • Jij pleegt onderhoud en lost storingen op van de industriële waterbehandelingsinstallaties van ProMinent in heel Nederland.
 • Jij krijgt van ons producttraining zodat je een gecertificeerd ProMinent Service Engineer bent.
 • Je brengt ook wel eens een bezoek aan onze fabriek in Heidelberg en volgt regelmatig nieuwe producttrainingen.
 • Je reist voornamelijk alleen naar de klant en voert daar zelfstandig de reparaties uit (zelfredzaam).
 • Je weet inmiddels zoveel van onze installatie dat je onze klanten adviezen kunt geven hoe onze producten zo optimaal mogelijk te gebruiken.
 • Jij kijkt verder dan je neus lang is en ziet ook verkoopmogelijkheden bij de klant. Regelmatig spreek je dan ook met ze over onze service- en onderhoudscontracten zodat jij jaarlijks terugkomt bij die klant en een leuke relatie opbouwt!

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO technische opleiding, bij voorkeur richting Procestechniek, Mechatronica, Elektrotechniek, Meet -en Regeltechniek of Besturingstechniek.
 • Je weet bij voorkeur al het één en ander over waterbehandeling.
 • Je hebt al wat werkervaring in een monteur of service engineer functie opgedaan.
 • Je woont in (de omgeving van) Utrecht.
 • Je kan goed zelfstandig werken en bent oplossingsgericht.
 • Je bent graag onderweg naar klanten en bent flexibel in je werktijden.
 • Je bent communicatief vaardig. Naast Nederlands beheers je de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.


Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende positie binnen een stabiel, professioneel en financieel gezond familiebedrijf met een solide basis en goede naam in de markt. Werken in een informele en open cultuur met hoogwaardige producten. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn wij?

ProMinent Verder B.V. in Vleuten (Utrecht) is de Nederlandse vertegenwoordiging van de internationale ProMinent Groep (gevestigd in Heidelberg Duitsland). In meer dan 50 landen zetten rond 2.700 medewerkers in eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven zich dagelijks in om klanten praktijkgerichte oplossingen en service te bieden. Met passie en betrokkenheid staat ProMinent heel bewust achter milieuvriendelijke, duurzame en voordelige producten en systemen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a. de chemische industrie, drinkwaterproductie, apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie. ProMinent Verder maakt deel uit van de Verder Groep. De Verder Groep is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!


Interesse?

Klik op sollicitatiebutton om te solliciteren. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ula Rusin, Corporate Recruiter, 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.prominent.nl en www.careersverder.com.


(W&S) bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!