Senior Finance specialist Dynamics 365

Functieomschrijving

 Senior Financieel specialist Dynamics 365

36 - 40 uur – Vleuten (Utrecht)


Op zoek naar een carrière op het snijvlak van Finance en IT, bij een internationaal en groeiend familiebedrijf in Vleuten? Jouw eerste uitdaging is het implementeren van de Financiële processen van de Verder Liquids Divisie in Microsoft Dynamics 365!


Wat ga je doen?

Met het projectteam draag je bij aan een succesvolle implementatie, van Microsoft Dynamics 365 binnen onze (internationale) organisatie van Verder Liquids. Samen met de Key Users werk je in een Agile project en help je de Financiële processen te vertalen naar het nieuwe systeem. Het opzetten, testen en accepteren van user stories en testcases in het systeem. Je presenteert de voortgang aan het management en andere leden van het project. Je draagt er zorg voor dat de Verder Liquids werkwijze wordt nageleefd. Je groeit in deze rol, om zo de gebruikers te trainen. Tevens ondersteun je de eindgebruikers tijdens het in gebruik nemen van het systeem. Je werkt continu aan het verbeteren en optimaliseren van de geïmplementeerde financiële processen en systemen. Ons nieuwe Microsoft Dynamics 365 ERP-systeem wordt het hart van de Verder Liquids Divisie. Na het voltooien van de training en de introductieperiode, krijg je diepgaande kennis van onze financiële processen en het ERP-systeem. Dit zal een uitstekende basis zijn om verder te groeien binnen onze organisatie.


Wat breng je mee?

 • BSc / MSc (richting Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Business IT & Management).
 • 5 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring binnen het werken bij een handel of productiebedrijf is een grote plus.
 • Heb je ook nog ervaring met Financiële Administraties dan heb je een streepje voor.
 • Uitgebreide kennis en ervaring met Dynamics 365 Finance.
 • Implementatie-ervaring in een ERP-project.
 • Analytische vaardigheden, proactieve mindset.
 • Oplossingsgericht en zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam.
 • Communicatieve vaardigheden (Engels).
 • Spreek en schrijf je ook Nederlands dan is dat een pré.
 • Vermogen om met andere culturen om te gaan.
 • Je bent bereidt en vind het ook leuk om regelmatig internationaal te reizen.

Functievereisten

Wie zijn wij?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 26 verschillende landen met > 2000 medewerkers wereldwijd.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een rol waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels.


Interesse?

Solliciteer via de sollicitatie button en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ula Rusin, Corporate Recruiter, 030 677 91 04 of kijk op de website www.careersverder.com en www.verder.com.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!