Project Engineer

Functieomschrijving

Project Engineer

40 uur


Ben jij een ervaren technische man/vrouw die een onmisbare bijdrage wil leveren aan de uitvoering van onze internationale projecten en service activiteiten? Dan hebben wij de juiste baan voor jou! De functie Project Engineer biedt jou de ideale combinatie van project engineering, project management, service, techniek, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Samen met een professioneel en hecht team werk jij aan het succes van een wereldmerk. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de verdere groei en ontwikkeling van Aerox BV, een topspeler in de markt voor industriële geurreductie.


Wat doe jij?

Je levert een onmisbare bijdrage aan de uitvoering van onze projecten en service activiteiten en vult de bestaande kennis van de organisatie aan. Je houdt je voornamelijk bezig met de volgende uitdagingen:

 • Je realiseert en coördineert projecten van opdracht tot oplevering en inbedrijfstelling, waaronder de werkvoorbereiding, project inkoop, planning, assemblage en afnametesten, in samenspraak met collega’s en onze (internationale) klanten;
 • Jij bent als project engineer verantwoordelijk voor het configureren, intekenen en inpassen van nieuwe Aerox®-Injector installaties in de constructies en voorgedragen locaties bij onze klanten. Waar nodig draag jij werkbare oplossingen voor en implementeert deze;
 • Je verzorgt de projectadministratie en technische documentaties en werkt deze zorgvuldig uit;
 • Je ondersteunt onze service coördinator en service engineers bij technische vraagstukken;
 • Je voert de inbedrijfstellingen en service activiteiten uit op locatie of stuurt hiervoor lokaal personeel op afstand aan door het geven van aanwijzingen en instructies.

Functievereisten


Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als project engineer of vergelijkbaar binnen een technische werkomgeving. Ervaring met storing zoeken (troubleshoot) is een pré.
 • Je hebt een technische MBO+ opleiding richting WTB of Elektro, of gelijkwaardig.
 • Je hebt ervaring met Autocad en bij voorkeur Solid Works (of een ander 3D pakket), en kan technische tekeningen maken (plaatuitslagen, licht constructiewerk en lay-out opstellingen) en kunt elektraschema’s lezen en aanpassen.
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent flexibel, hands-on en hebt een positieve ‘can-do’ mentaliteit.
 • Je bent bereid af en toe te reizen naar onze klanten verspreid over de gehele wereld voor het uitvoeren van inbedrijfstellingen, geven van trainingen of uitvoeren van service activiteiten.
 • Je hebt een brede technische interesse variërend van apparatenbouw tot procestechnologie en hebt affiniteit met elektrotechniek.


Wie zijn wij?

Aerox B.V. verkoopt wereldwijd de Aerox®-Injector; een product dat is ontwikkeld voor industriële geurreductie op basis van koudplasma technologie. Wij helpen onze klanten om hun geuremissies te minimaliseren en te voldoen aan wet- en regelgeving. Ook ondersteunen wij hun maatschappelijke verantwoordelijkheden door het realiseren van een betere leefomgeving. Aerox is een wereldwijd erkende en goedgekeurde leverancier bij marktleiders in verschillende industrieën, zoals voeding en voedingsstoffen, veevoeders, visvoer, huisdierenvoeding, rubber, tabak en oliezaadverwerking.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een zelfstandige functie waarin je al je technische ervaring kunt inzetten en de ruimte krijgt om creatief mee te denken en actief bij te dragen aan het succes van Aerox. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden in lijn met jouw achtergrond en werkervaring.Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar apply@verder.com onder vermelding van ‘vacature: Project Engineer’. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Vera Willems, Corporate Recruiter, 030 – 677 91 04. Kijk ook eens op onze website www.aeroxinjector.com.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!