Medewerker Binnendienst

Functieomschrijving

Medewerker Binnendienst

32-40 uur - Vleuten


Zit jij vol enthousiasme en energie? Heb jij affiniteit met techniek, interesse in de pompen industrie en wil je alles van dit mooie vak leren, dan hebben wij een mooie kans voor je. Voor ons kantoor in Vleuten zijn wij op zoek naar een Medewerker Binnendienst. Je bent een spin in het web als het gaat om inkoop, logistiek, administratie en planning. Is deze dynamische baan precies waar jij naar op zoek bent! Lees dan snel verder.


Wat ga jij doen?

Je start bij ons op de afdeling binnendienst waar je samen met je collega’s Henk en Mark werkt aan offertes, bestellingen en leveringen van membraan gas- en vloeistofpompen! Je hebt veel contact met onze fabrieken en Belgische collega’s en je zorgt voor een goede afhandeling van inkomende orders. Ondertussen doe je veel technische kennis op van onze pompen en ontwikkel je je tot productspecialist.

Wim is de Directeur en werkt net zo hard mee om de omzetdoelstellingen van het jaar wéér te halen. Het gaat namelijk goed met KNF Verder en dagelijks komen er nieuwe orders en klanten bij. Als Wim niet op kantoor is dan is hij in Duitsland bij de fabriek of in België bij de nevenvestiging. Henk en Mark zijn ook niet alle dagen op kantoor, want zij hebben een binnen/buitendienstfunctie.

We zijn daarom op zoek naar jou om de taken in de binnendienst te behartigen We gaan jou leren hoe je de orders die binnenkomen kunt uitwerken, offertes maakt voor aanvragen en onze klanten zo goed mogelijk kunt helpen.


Wat doe jij?

Je houdt je voornamelijk bezig met het efficiënt en effectief uitvoeren van het inkoop- verkoop en logistieke proces ten behoeve van de verkoopafdeling.

 • Je verwerkt binnenkomende orders in het systeem;
 • Je maakt een inkoopvoorstel en communiceert deze naar de fabrieken;
 • Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte planning/bezetting van de werkzaamheden;
 • Je weet precies de juiste en tijdige informatie te verstrekken richting klanten en de interne organisatie;
 • Je onderhoudt het contact met bestaande klantrelaties;
 • Je bent mede verantwoordelijke voor het verzorgen en beheren van technische informatie, documentatie en prijslijsten voor het uitbrengen van offertes.

Functievereisten

Wie ben jij?

Wij zoeken een energieke collega met een hands-on-mentaliteit. Je vindt het leuk om verschillende werkzaamheden tegelijk te doen en je bent leergierig.

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding;
 • Je hebt interesse in techniek en wil alles leren over onze pompen;
 • Je vind het leuk om specialistische productinformatie over te brengen naar klanten;
 • Je bent communicatief vaardig en graag in contact met mensen;
 • Je bent commercieel, kan goed zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.


Wie zijn wij?

KNF Verder B.V. is het Nederlandse verkoopkantoor van KNF met productie locaties in Duitsland, Zwitserland, Amerika en Frankrijk. KNF ontwikkelt, produceert verkoopt over de hele wereld membraan gas- en vloeistofpompen. KNF Verder maakt tevens onderdeel uit van de Internationale Verder Groep. Verder Groep is een stabiel, professioneel en financieel gezond familiebedrijf bestaande uit internationale handels- en productiebedrijven. Wereldwijd zijn we met 1850 collega’s waarvan zo’n 130 in Nederland verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen). De Verder Groep is door Management Team (MT) verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!


Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief binnen een hecht team. We zijn een open team en de lijnen zijn kort. Daardoor kun je veel leren en krijg je ook snel steeds meer verantwoordelijkheid. Je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen en te bouwen aan de groei van een gezonde organisatie. Het bezoeken van de fabriek in Duitsland en Zwitserland voor bijscholing, training en/of meetings. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een mooie werklocatie met een informele sfeer.


Interesse?

Klik op sollicitatiebutton om te solliciteren. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met HR, Jacqueline de Boom, Corporate Recruiter, 030-6779104. Kijk ook eens op onze websites www.careersverder.com en www.verder.com.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!