Functioneel Beheerder – Dynamics 365

Functieomschrijving

- Implementatie, IT Support, Project Support, Vleuten, Medior, Fulltime, HBO niveau -


Bied jij ondersteuning aan onze gebruikers tijdens de implementatie van Dynamics 365 wereldwijd en bijt jij je vast in datamigraties en verdere verbeteringen van de applicatie en toepassing daarvan? Doe jij dit het liefst in een technische omgeving met klein IT team binnen een middelgroot, internationaal bedrijf? Lees dan snel verder!


Wat je gaat doen als Functioneel Beheerder?

Jij bent (samen met twee andere Functioneel Beheerders) onze steun en toeverlaat als het aankomt op alle vragen/issues/verbetermogelijkheden/openstaande tickets etc. die aan Dynamics 365 F&O en CE gekoppeld zijn. Of het nu de uitrol van het pakket is of een dataprobleem bij een collega, klant of leverancier; jij weet hoe je de zaken moet aanpakken. Je helpt gebruikers proactief en effectief bij het gebruik van de applicaties en met het beantwoorden van hun vragen. Daarnaast ondersteun je in de internationale implementatie bij de Verder bedrijven wereldwijd van Dynamics 365 middels het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van data migraties. Kom je ondertussen zaken tegen die beter kunnen? Wij gaan er vanuit dat je het plan voor verbeteringen al klaar hebt liggen.

Kortom; een uitdagende functie op het snijvlak van IT- en Project support.

Functievereisten

Wat jij mee neemt naar Verder?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma in een IT gerelateerde richting;
  • Je hebt in ieder geval 2-3 jaar werkervaring met het ondersteunen van erp-systemen in bijvoorbeeld een rol als System Analyst, Functional Support of Support Analyst in de tweede lijn support;
  • Bij voorkeur heb je kennis van / gewerkt met Microsoft Dynamics, AX FO, D365;
  • Je hebt ervaring met het verwerken van masterdata in verschillende systemen, waarbij ervaring met data migratie een pre is;
  • Microsoft Excel kent geen geheimen voor jou;
  • Je spreekt en schrijft goed Engels en hebt minimaal basisniveau Nederlands of bent bereid dit te leren.


Wie zijn wij?

Verder is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met meer dan 1800 medewerkers wereldwijd. De Verder Group is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een internationale functie die je zelf kunt vormgeven en waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt. Je werkt samen met een team van internationale professionals binnen een prachtig bedrijf behorende tot de top 3 van de Nederlandse (MKB) maakindustrie.


Interesse?


Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jacqueline de Boom, Recruiter, 030 677 91 04. Kijk ook eens op onze websites www.werkenbijverder.com en www.verder.nl.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!