Functioneel Applicatie Beheerder

Functieomschrijving


Functioneel Applicatie Beheerder

32-40 uur – Vleuten (Utrecht)


Als functioneel applicatie beheerder ga je aan de slag met een tweetal core applicaties te weten Dynamics 365 F&O en CE. Met het beheer van beide applicaties vul jij jouw werkdagen. Jouw werkweek is zeer dynamisch en zal nooit hetzelfde zijn. Samen met de key-users, de eindgebruikers en je collega's van IT zorg jij dat beide core-applicaties en de daarbij bijhorende randapplicaties zo goed mogelijk draaien. Je mag uiteraard een aantal jaren ervaring hebben als applicatie beheerder, maar ben jij net klaar met je hbo-opleiding en heb je één of meerdere interessante stages gelopen in de richting van IT of heb je net een traineeship doorlopen en ben je op zoek naar een volgende stap. Ben jij leergierig en maak je graag onbekende processen en systemen eigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je gaat doen als Functioneel Applicatie Beheerder?


Jij bent onze steun en toeverlaat als het aankomt op alle vragen, issues, verbetermogelijkheden, openstaande tickets, die aan Dynamics 365 F&O en CE gekoppeld zijn. Of het nu de uitrol van het pakket is of een dataprobleem bij een collega, klant of leverancier; jij weet hoe je de zaken moet aanpakken. Je helpt gebruikers proactief en effectief bij het gebruik van de applicaties en beantwoord hun vragen. Daarnaast zorg je dat de IT Manuals altijd up-to-date zijn. Je plant de changes en release updates. Je draagt zorg voor het user management en de daarbij behorende (security) rollen en je bent ook verantwoordelijk voor het updaten van de product en sales data aangeleverd door onze productmanagers in

MCS Dynamics365.

Functievereisten

Wat jij mee neemt naar Verder?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma in een IT gerelateerde richting.
  • Bij voorkeur heb je 2-3 jaar werkervaring als Applicatie beheerder, Project Support of System Analist, maar dat is geen harde eis, want een ambitieuze starter zien wij ook wel zitten.
  • Heb je al kennis van / gewerkt met Microsoft Dynamics, Microsoft AX dan is dat uiteraard een grote pré.
  • Microsoft Excel kent geen geheimen voor jou.
  • Je spreekt en schrijft goed Engels en hebt minimaal basisniveau Nederlands of bent bereid dit te leren.
  • Je bent communicatief sterk, pro actief en oplossingsgericht.

Wie zijn wij?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 2000 medewerkers wereldwijd.


Wat bieden wij?

Een zeer uitdagende en afwisselende functie in een werkomgeving altijd gericht op verbeteren en met een bijzonder DNA. Een functie waarin je samenwerkt in een team met een grote mate van zelfstandigheid.


Interesse?

Solliciteer via de sollicitatiebutton en mail je cv en motivatie t.a.v. Jacqueline de Boom, Corporate Recruiter. Wil je meer informatie of heb je vragen dan kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling HR 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.carreersverder.com


W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!