Customer care sales engineer

Functieomschrijving

Customer care sales engineer

32-40 uur – Vleuten (Utrecht)


In deze rol van customer care sales engineer bij ProMinent Verder krijg jij de kans om het verschil te maken. Als customer care sales engineer, heb je de verantwoordelijkheid voor de service van de hele levencyclus van onze producten: inbedrijfname, onderhoud, optimalisatie uitbedrijfname. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen tot een professional. Ben jij die customer care sales engineer die gedreven is, en niet bang voor succes? Wil een werkplek, met een fijne werksfeer bij een bedrijf dat staat voor duurzaamheid? We nodigen je graag uit voor een gesprek.


Wat ga je doen?

  • Je biedt after sales producten/diensten aan, inclusief installatie, onderhoud, reparaties en upgrades.
  • Je beoordeelt en analyseert technische problemen en ontwikkelt effectieve oplossingen in samenwerking met jouw service team.
  • Je registreert de serviceactiviteiten en technische ondersteuning in ons systeem .
  • Je levert een proactieve bijdrage aan de continue verbetering van onze after sales processen en procedures.

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde technologische mbo-4 opleiding gecombineerd met 2 jaar werkervaring in de after sales of je hebt een afgeronde technologische hbo-opleiding.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je blijft jezelf ontwikkelen en investeert in jouw technische kennis.
  • Je bent je bewust van het belang van secuur werken.
  • Je vindt het leuk om klanttrainingen vorm te geven en op locatie te verzorgen.
  • Je gebruikt je commerciële vaardigheden om het succes van de organisatie te vergroten.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder maakt deel uit van de Verder en de ProMinent Groep. In meer dan 50 landen zetten 2700 medewerkers binnen de eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven van ProMinent zich dagelijks in om klanten snelle en betrouwbare service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staan wij heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebeid van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a.-de chemische-industrie,-drinkwaterproductie,-apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een rol waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige vrijdagmiddagborrels.


Solliciteren?

Solliciteer via de sollicitatie button en stuur je CV. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ula Rusin, Corporate Recruiter, 030 677 91 04 of kijk op de website www.careersverder.com en www.prominent.nl.