Cloud Engineer

Functieomschrijving

Cloud Engineer – Microsoft Cloud

Internationaal - Vleuten (Utrecht) - 32 - 40 uur per week


Heb jij een passie voor de Cloud en beheers je de Microsoft Cloud tot in de puntjes? Ben je een communicatief, leergierig en gedreven persoon? Zoek je een uitdagende functie bij een snelgroeiend en dynamisch internationaal bedrijf? Dan is de functie van Cloud Engineer perfect voor jou!


Wat ga je doen?

Als Cloud Engineer wordt je onderdeel van ons IT Shared Service Center, dat vanuit het hoofdkantoor in Vleuten werkt. Dit team is verantwoordelijk voor de wereldwijde implementatie, harmonisatie en aansturing van de Cloud-infrastructuur. Het team houdt zich onder andere bezig met Microsoft 365, Microsoft Azure en de Microsoft Modern Workplace voor de (meer dan 40) Verder bedrijven, daarnaast het continu onderhouden en verbeteren van onze wereldwijde cybersecurity en prestaties.

Het is jouw rol om de Cloud-infrastructuur te implementeren, te bewaken, te beveiligen en te beheren. Daarnaast identificeer en onderzoek je risico's met betrekking tot bedrijfscontinuïteit en/of cyber security en ben je bedreven in het onderzoeken en implementeren van nieuwe technologieën. Je coördineert onze lokale IT-teams en partners door zowel verandertrajecten als dagelijkse bedrijfsvoering en bent altijd enthousiast om hen met raad en daad bij te staan. Kortom, jij bent piloot in onze Cloud!

Functievereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een diploma in de richting van ICT.
  • Engels is als een tweede- of eerste taal voor je. Beheers je nog een taal uit de 23 landen waarin Verder actief is? Dan is dat een grote plus!
  • Je bent bedreven in producten en concepten zoals Microsoft 365, Microsoft Azure, Microsoft Active Directory, de Microsoft Defender suite, Microsoft Modern Workplace en Microsoft Endpoint manager.
  • Je hebt bij voorkeur een achtergrond in de ICT-dienstverlening.
  • Je bent communicatief sterk , hebt een servicegerichte instelling en bent in staat anderen mee te nemen in processen van verandering.


Wie zijn wij?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 2000 medewerkers wereldwijd.


Wat bieden wij?

De Verder Groep investeert in digitale technologieën om onze wereldwijde groeiambities te ondersteunen. Om deze ambities te realiseren bouwen we een IT Shared Services-team dat deze wereldwijde initiatieven zal ondersteunen. Een uitgelezen kans voor ambitieuze en gedreven IT-talenten die ons kunnen versterken bij deze uitdagendingen en die willen werken met de nieuwste technologieën. Je draagt ​​bij aan de fundering van onze digitale innovatie-initiatieven en we bieden je een internationale en snel bewegende omgeving waar je jouw kennis wereldwijd kunt inzetten en uitbreiden.


Solliciteren?

Solliciteer via de sollicitatie button en mail je CV met motivatie t.a.v. Ula Rusin, Corporate Recruiter. Wil je meer informatie of heb je vragen dan kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling HR 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.careersverder.com.


W&S bureaus, we bellen jullie als we jullie nodig hebben!