Boekhouder

Functieomschrijving

Boekhouder

Die net nog even wat verder kijkt

- Financiële Administratie – Procesverbeteringen - Vleuten – 32 – 40 uur


Never a dull moment op onze financiële afdeling. Houd jij van afwisseling in je werk en vind je het leuk om de complete financiële administratie van A tot Z uit te voeren voor verschillende internationale werkmaatschappijen? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team.


Wat ga je doen als Boekhouder?

Geen dag is bij ons hetzelfde! De typische werkdagomschrijving is dus lastig, maar om je een beeld te geven; Jij verzorgt de complete financiële administratie van meerdere internationale werkmaatschappijen van de Verder Groep waarmee je tijdige, juiste en volledige managementinformatie aanlevert. Je kunt bij managementinformatie denken aan financiële analyses, rapportages, KPI rapporten en uiteraard jouw financiële adviezen en bevindingen. Daarnaast doe je voorstellen en implementeer je proces- en efficiëntie verbeteringen op de financiële afdeling.


Wat neem je mee?

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting (bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie);
  • Je bent in staat analytisch te denken en hebt een goed cijfermatig inzicht;
  • In staat om een goede financiële adviseur te zijn voor de interne klanten;
  • Uitstekende Excelkennis;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Affiniteit met IT en ERP systemen;
  • Vermogen om nauwkeurig, accuraat en zelfstandig te werken.

Functievereisten

Wie zijn wij?

Verder Liquids B.V. onderdeel van de Verder Groep, is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 1800 medewerkers wereldwijd. De Verder Group is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een veelzijdige functie die je zelf kunt vormgeven en waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt om verder te groeien. Daarnaast bieden wij jou een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels.


Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar apply@verder.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR, Jacqueline de Boom, Recruiter, 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.werkenbijverder.com en www.verder.com.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!