Applicatie Specialist Product Configuratie

Functieomschrijving

- IT Support, Beheer, Vleuten, Medior, 32-40 uur -

Ben jij een resultaatgerichte, analytische, maar ook enthousiaste Product Configuratie Specialist, die ervaring heeft met het beheer van applicaties? Wil jij impact maken met data gedreven oplossingen en wil jij meewerken aan het continu verbeteren van onze applicatie? Dan maken we graag kennis met jou.


Wat je gaat doen?

In jouw nieuwe rol ben je werkzaam in een klein IT team binnen een middelgroot internationaal bedrijf. Samen met het team beheer je de specialistische bedrijfsapplicatie, Quote Configurator, die aan D365 F&O en D365 CE is gekoppeld, zorg je voor een continue verbetering en ontwikkeling van het proces en vertaal je requirements naar bruikbare functionaliteiten. Of het nu de uitrol van het pakket is of een dataprobleem bij een collega, klant of leverancier; jij weet hoe je de zaken moet aanpakken. Je helpt gebruikers proactief en effectief bij het gebruik van de applicaties en adviseert over mogelijke oplossingen met betrekking tot nieuwe functionaliteiten. Er staat al een flinke basis en aan jou de taak om de app steeds meer eigen te maken voor onze organisatie. 


 • Controleren, onderhouden en analyseren van de functionaliteiten van de applicatie en nieuwe functionaliteiten;
 • Je vertaalt requirements van hoofdgebruikers naar een product model dat gebruikt wordt door onze sales- en fabriekskantoren;
 • Je analyseert complexe situaties en vragen van hoofdgebruikers en vertaalt deze naar concrete verbetervoorstellen;
 • Je ontwikkelt, test en ontplooit (nieuwe) applicatie functionaliteiten;
 • Je onderhoudt en communiceert releases en updates in samenwerking met productmanagers en ERP teams;
 • Je zorgt ervoor dat de hoofdgebruikers geïnformeerd en up-to-date blijven over de implementaties en nieuwe functionaliteiten.


Functievereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in het beheren en inrichten van applicaties
 • Je hebt een technische of IT opleiding
 • Je hebt analytische vaardigheden
 • Je hebt software development en implementatie vaardigheden
 • Je bezit interpersoonlijke vaardigheden zoals goed samen kunnen werken met collega’s, klanten, culturen en verschillende omgevingen
 • Je hebt een proactieve houding
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Engelse taal, dit is een vereiste, als je ook Nederlands spreekt is dat een plus
 • Ervaring met product configuratie applicaties  is een plus
 • Ervaring met Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations and Customer engagement is een plus
 • Kennis van interfaces tussen applicaties en infrastructuur is een plus


Wie zijn wij?

Verder Liquids B.V. onderdeel van de Verder Groep, is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen en analysetechnologieën, laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 23 verschillende landen met > 1800 medewerkers wereldwijd. De Verder Group is door Management Team (MT) gekozen als de nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een internationale functie die je zelf kunt vormgeven en waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt. Je werkt samen met een team van internationale professionals binnen een prachtig bedrijf behorende tot de top 3 van de Nederlandse (MKB) maakindustrie. Binnen onze branche zijn we voorloper in de markt qua ERP en bedrijfsaansturing en is er voldoende mogelijkheid om door te groeien.


Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar apply@verder.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR Vera Willems, Corporate Recruiter, 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.careersverder.com en www.verder.com.


W&S bureaus, wij bellen jullie als we jullie nodig hebben!