Administratief Medewerker Verkoop

Functieomschrijving

Administratief Medewerker Verkoop

24 - 32 uur per week

Part time- Administratief -Techniek


In je functie als Administratief Medewerker Verkoop, ondersteun je, en werk je nauw samen met de KNF Verder sales afdeling. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het afhandelen van het hele verkooptraject, vanaf het eerste contact tot de facturatie. Als Administratief Medewerker Verkoop, ben jij de belangrijke schakel die het hele proces bewaakt en er voor zorgt dat hele verkooptraject succesvol verloopt. Ben jij administratief bedreven, vind je het leuk om samen met het sales team succes te behalen? Bij KNF Verder maak je deel uit van een klein team, maar je maakt ook onderdeel uit van de Verder Groep.


Wat ga je doen?

Je houdt je voornamelijk bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het complete ordeproces zowel inkoop-als verkoop en het bijbehorend administratieve traject; 
 • Je ondersteunt bij commerciële activiteiten;
 • Je ben verantwoordelijk voor een efficiënte planning/bezetting van de werkzaamheden.  

Functievereisten

Wie ben je?

 • Je hebt een MBO-3 opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met administratieve werkzaamheden;
 • Je bent zelfstandig, klantgericht, in staat goed te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;
 • Je werkt nauwkeurig;
 • Je bent pro actief en ben communicatief vaardig;
 • Je hebt goede administratieve vaardigheden en een goede beheersing van het MS office pakket;
 • Je woont in de omgeving van Utrecht;
 • Je affiniteit met techniek is een pré.


Wie zijn wij?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 27 verschillende landen met > 2000 medewerkers wereldwijd. KNF Verder B.V. is het Nederlandse verkoopkantoor van KNF met productie locaties in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. KNF ontwikkeld, produceert verkoopt over de hele wereld membraan gas- en vloeistofpompen. KNF Verder maakt tevens onderdeel uit van de Internationale Verder Groep te Vleuten.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een rol waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling, sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie én gezellige vrijdagmiddagborrels.


Solliciteren?

Solliciteer via de sollicitatie button en stuur je CV en motivatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ula Rusin, Corporate Recruiter, 030 677 91 04 of kijk op de website www.careersverder.com en www.verder.com.

Kijk ook eens op onze websites www.werkenbijverder.nl en www.knf-verder.nl


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!