Werken bij Verder

Welkom bij de Verder Groep Geef je carrière een boost bij Verder, een familieonderneming die met trots in 2020 voor de derde keer op rij het best presterende maakbedrijf van Nederland is geworden

Onder de paraplu van de Verder Groep zetten bedrijven de standaard voor de ontwikkeling en productie van innovatieve en betrouwbare producten voor klanten in sectoren zoals chemie, drinkwaterproductie, machinebouw, farmacie, voedingsmiddelenindustrie en OEM’ers. 

Verder Liquids biedt pompoplossingen door het produceren en ontwikkelen van pompen, mixers en systemen op verschillende productielocaties. Deze pompen worden gedistribueerd via 28 Verder kantoren, aangevuld met een wereldwijd netwerk van lokale distributeurs. Verder Liquids biedt pompen die onze klanten werkende oplossingen bieden, zoals het soepeler, veiliger en betrouwbaarder maken van hun productielijn, in de industriële en hygiënische industrie. 

ProMinent Verder vormt een joint-venture met Verder en ontwikkelt en produceert componenten en systemen rond het doseren van vloeistoffen en oplossingen voor de waterbehandeling en waterdesinfectie.

De joint-venture KNF Verder bedient haar klanten in verschillende sectoren, zoals medische technologie, machinebouw, procestechniek en laboratoriumtechnologie.

Aerox verkoopt wereldwijd de Aerox-Injector; een product dat is ontwikkeld voor industriële geurreductie in de feed- en foodindustrie, rubberbanden- en tabakindustrie. 

Pindustry is een onafhankelijke investeringsmaatschappij met focus op bedrijven in de Benelux, het Verenigde Koninkrijk en Duitsland, die innovatieve industriële producten ontwikkeld.

Verder Groep

Toen André Verder in 1959 het bedrijf startte, had hij nooit kunnen vermoeden wat er uit zijn handelsbedrijf voor pompen zou voortkomen. Vanaf de eerste dag geloofde hij in innovatie, betrouwbare partnerschappen en het bieden van de beste oplossingen aan zijn klanten.

 

De Verder Groep richt zich wereldwijd op de ontwikkeling en distributie van activiteiten die betrekking hebben op monstername voorbereiding van vaste stoffen, analysetechnologieën en laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Wereldwijd zijn we actief in 23 verschillende landen met meer dan 1800 medewerkers wereldwijd. Bovendien werken we nog steeds volgens de traditie van André Verder: technische uitmuntendheid en innovatieve oplossingen anticiperend op toekomstige uitdagingen. 


Onze missie is om onze klantentoepassingen wereldwijd te verbeteren door onze lokale gebruikers te voorzien van gespecialiseerde kennis en apparatuur op het gebied van industriële en hygiënische pompen, kwaliteitscontrole- en onderzoeksapparatuur. 


De Verder Groep staat al drie jaar op rij op nummer 1 van de Nederlandse top 100 van maakbedrijven.

Ons Verder DNA

Binnen Verder is het uitgangspunt van ons handelen het Verder DNA, wat omschrijft hoe we samenwerken. Dit is gebaseerd op het principe van ga naar de bron, dat vertaald is naar de waarden, familie, continue verbeteren, oog voor details hebben, passie en verantwoordelijkheid.  

 

Ontdek in het filmpje hierboven wat ons Verder DNA inhoudt.

Daarom Verder

Verder is niet zomaar een werkgever. Werken bij Verder is een investering in je toekomst! Als werknemer van Verder ben je onderdeel van een familiebedrijf. Daarnaast draag je bij aan de innovatie en technologie van de maakindustrie.


Bij Verder leer je een vak, doe je unieke werkervaring op en ontwikkel je jouw competenties verder. Ook doe je constant nieuwe kennis en ervaring op, wat leidt tot persoonlijke groei. Wij bieden namelijk een product-specifieke training aan op wereldwijd niveau. Verder stimuleert de ontwikkeling van haar medewerkers middels interne opleidingen en begeleiding om zo continu te blijven groeien.


Als organisatie verwachten wij volledige inzet, maar je inzet wordt beloond met aantrekkelijke voorwaarden. Naast een goed salaris- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, hebben we ook aandacht voor vitaliteit en sportiviteit. Zo bieden we onze medewerkers in Vleuten dagelijks vers fruit, een wekelijkse bootcamptraining en tennisavond aan. Over de internationale grenzen organiseren we jaarlijks een wereldwijd voetbaltoernooi. Voor we aan het weekend beginnen, sluiten we vrijdagmiddag om 16.00 uur af met een gezamenlijke borrel. 


Duurzaamheid

  • Wij hebben in totaal 1336 zonnepanelen geïnstalleerd op onze kantoren in Nederland
  • ProMinent Verder pompen reinigen afvalwater milieuvriendelijk en effectief
  • Slechts één Aerox injector is voldoende om onaangename geuren tot 95% te verminderen
  • KNF Verder pompen bieden een bijzonder lange levensduur en onderhoudsvrij bedrijf
  • Verder Liquids pompen worden ingezet om efficiëntere processen te bewerkstelligen en zo een bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelen van onze klanten