Servicemonteur

Job description

Servicemonteur

Landelijk – 32-40 uur


Voor onze joint venture ProMinent Verder zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de buitendienst. Ben jij die servicegerichte servicemonteur die het leuk vindt om verschillende bedrijven te zien en aan diverse installaties te werken? Help jij graag klanten met reparaties en onderhoud op locaties door heel Nederland? Ben jij technisch, zelfredzaam en beschik jij over een logisch denkvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

 • Je pleegt onderhoud en lost storingen op van de industriële waterbehandelingsinstallaties van ProMinent in heel Nederland;
 • Je krijgt van ons producttraining zodat je een gecertificeerd ProMinent Service&Onderhoudsmonteur bent;
 • Je brengt ook wel eens een bezoek aan onze fabriek in Heidelberg en volgt regelmatig nieuwe producttrainingen;
 • Je reist voornamelijk alleen naar de klant en voert daar zelfstandig de reparaties uit;
 • Je weet inmiddels zoveel van onze installatie dat je onze klanten adviezen kunt geven hoe onze producten zo optimaal mogelijk te gebruiken;
 • Je kijkt verder dan je neus lang is en ziet ook verkoopmogelijkheden bij de klant. Regelmatig spreek je dan ook met ze over onze service- en onderhoudscontracten zodat jij jaarlijks terugkomt bij die klant en een leuke relatie opbouwt!

Job requirements

Wie ben je?

 • Je hebt een afgeronde MBO technische opleiding, bij voorkeur richting Procestechniek, Mechatronica, Elektrotechniek, Meet -en Regeltechniek of Besturingstechniek;
 • Je weet bij voorkeur al het één en ander over waterbehandeling;
 • Je hebt al wat werkervaring in een monteur of service engineer functie opgedaan;
 • Je woont in (de omgeving van) Utrecht;
 • Je kan goed zelfstandig werken en bent oplossingsgericht;
 • Je vindt het leuk om onderweg te zijn en bent flexibel in je werktijden (geen storingsdienst)
 • Je bent communicatief vaardig, naast Nederlands beheers je de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Voldoe je niet volledig aan het bovenstaande profiel? Geen probleem, we vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent om te leren. Bij ons krijg je de kans om de fijne kneepjes van het vak te leren!

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie bij een, professioneel en financieel gezond familiebedrijf een marktleider. Bij ProMinent Verder is geen dag hetzelfde, je krijgt de kans om een vakspecialist te worden, jezelf te ontwikkelen. Een werkplek waarbij plezier en teamspirit hoog in het vaandel staan, een informele en open cultuur met hoogwaardige producten. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wie zijn wij?

De Verder Groep is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf dat zich wereldwijd richt op de ontwikkeling en distributie van laboratoriumapparatuur (Scientific divisie) en een uitgebreid scala aan gespecialiseerde pomptechnologieën voor de industriële en hygiënische markt (Liquids divisie). Met verschillende productiebedrijven en distributielocaties zijn wij actief in 27 verschillende landen met > 2000 medewerkers wereldwijd.

ProMinent Verder maakt deel uit van de Verder Groep, ProMinent Groep is gevestigd in Heidelberg Duitsland. In meer dan 100 landen zetten rond 2.600 medewerkers in eigen verkoop-, productie- en servicebedrijven zich dagelijks ervoor in om klanten voor ieder product snelle en betrouwbare service te verlenen. Met passie en betrokkenheid staat ProMinent heel bewust achter milieuvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebied van doseertechniek en waterbehandeling. Deze producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a. de chemische industrie, drinkwaterproductie, apparatenbouw en de voedingsmiddelenproductie.


Solliciteren?

Klik op sollicitatiebutton om te solliciteren. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ula Rusin, Corporate Recruiter, 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.prominent.nl en www.careersverder.com.


(W&S) bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!