Marketing & Communicatie Specialist

Job description

Marketing & Communicatie Specialist

Copywriting, campagnes, email marketing, affiniteit met visualisatie en techniek
32-40 uur - Vleuten

Als Marketing en Communicatie Specialist binnen een snel groeiend internationaal bedrijf sta je in voor het uitdenken en uitwerken van doelgerichte communicatie via pr, Social media, web en print. Samen met je collega’s realiseer je de marketing en communicatiestrategie.


Wat doe jij?

Jij draagt bij aan het behalen van de groeidoelstellingen van Verder, door je kennis, ervaring en je creativiteit in te zetten voor het schrijven van pakkende en doelgerichte content die journalistiek verantwoord is. Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en begeleiden van campagnes. Je weet de aandacht van onze klanten te vangen, vast te houden en hen perfect te informeren door goede tekst én Visuals. Je bent nieuwsgierig, leergierig en weet taaie, technische taal tot leven te brengen en in een grotere context te plaatsen. Hiermee zorg ook jij er mede voor dat onze internationale organisatie steeds verder groeit.


Wat ga je doen?

 • Het opstellen en implementeren van een content strategie voor doeltreffende B2B communicatie.
 • Het meedenken in creatieve oplossingen bij merk en communicatie-ontwikkeling.
 • To the point teksten te schrijven voor- en zelf vormgeven van brochures, PR berichten en campagnes waaronder onder andere blogs, White papers en succes story’s. De content moet niet alleen wervend zijn maar ook journalistiek aanspreken, dus affiniteit met en interesse in techniek is een pré.
 • Het creëren van content voor advertenties, websites, marketingcampagnes, case studies en application story’s en daar een pakkende Visual bij kunnen plaatsen.
 • Rake emailmarketing (zowel qua inhoud als proces).
 • Het creëren van verkoopondersteunende materialen zoals datasheets, prijslijsten en handleidingen.

Job requirements

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding , bij voorkeur in de richting van marketing en/of communicatie of journalistiek .
 • Je hebt ruime ervaring met het schrijven van marketingteksten.
 • Als je ervaring hebt met simpele DTP werkzaamheden is dat een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.


Wie zijn wij?

De Verder Groep is een snel groeiend, professioneel en financieel gezond familiebedrijf en bestaat uit internationale handels- en productiebedrijven in innovatieve technologieën in milieu, energie, water, voeding en farmaceutische- industrie. Specifieke toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld waterbehandeling-, proces- en milieutechnologie. Wereldwijd zijn we met > 1800 collega’s in 27 landen. In Nederland zijn wij verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen). De Verder Groep is verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!


Wat bieden wij?

 • Mogelijkheid om in een uitdagende zelfstandige functie te werken die je zelf mede kunt vormgeven en waarin je al je kwaliteiten kwijt kan. Je komt te werken in een team van gepassioneerde professionals binnen een prachtig bedrijf behorende tot de top van de Nederlandse (MKB) maakindustrie
 • Salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en sportfaciliteiten.
 • Een fijne werkplek naast het Máxima Park, dagelijks vers fruit en lekkere koffie.
 • Gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels.


Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR Vera Willems, Corporate Recruiter, 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.werkenbijverder.com en www.verder.com.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!