Commercieel Productmanager Melktechniek

Job description

Commercieel Product Manager Melktechniek

32-40 uur – Vleuten


Heb jij een passie voor de melkveehouderij? Ben jij proactief en commercieel gedreven en deel je graag jouw kennis met anderen? Wordt jij enthousiast van het werken in de natuur tussen de koeien(melk), maar ook op kantoor of het onderweg zijn? En ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Solliciteer dan nu op deze veelzijdige vacature!


Als Commercieel Product Manager Melktechniek ondersteun je op proactieve wijze de salesmanagers en monteurs van ons dealernetwerk in Nederland samen met de Country Manager Nederland. Met jouw kennis, advies, ondersteuning en training bouwen zij hun positie als dé melkwinningsspecialist verder uit.


Wat ga je doen als Commercieel Product Manager Melktechniek?

 • Je biedt commercieel ondersteuning en oplossingsgericht advies op maat bij de verkoopgesprekken van onze dealers met hun eindklanten in Nederland over de diverse technieken van het melken van koeien.
 • Je controleert verkoopdocumentatie op geschiktheid voor de markt.
 • Je optimaliseert de strategische plannen door de markt te analyseren op behoeften en daaropvolgend productverbeteringen voor te stellen in samenwerking met onze leveranciers.
 • Je houdt lopende projecten bij in ZoHo CRM.
 • Je werkt calculaties uit voor offertes.
 • Je deelt jouw (product) kennis door middel van het geven van trainingen aan de technici en verkopers van onze dealers.
 • Je bouwt en onderhoudt positieve en duurzame relaties met collega’s, leveranciers, adviseurs, adviesorganisaties en keuringsinstanties.

Job requirements

Wie ben jij?

 • Je hebt een passie voor melkveehouderij.
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding richting veehouderij van de HAS Hogeschool of HALL.
 • Je hebt relevante (werk)ervaring/ kennis in melkveehouderij.
 • Je bent commercieel gedreven.
 • Je hebt affiniteit met techniek.
 • Je beschikt over trainings- coaching vaardigheden.
 • Je bent bereid om te reizen door heel Nederland, met af en toe een bezoek aan onze fabrieken in België en Engeland.
 • Je beschikt over uitstekende communicatie en sociale vaardigheden.
 • Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal perfect (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière.


Wie zijn wij?

Wij zijn Fullwood Packo B.V., leverancier van een volledig geïntegreerde oplossing voor hoogwaardig melk-, koel- en veestapelmanagement voor ambitieuze melkveehouders.

Fullwood Packo werd opgericht in Groot-Brittannië in 1785 en is al meer dan 200 jaar bezig met innovatie in de melkvee-industrie. We hebben nu bedrijven over de hele wereld, onder andere in België, Tsjechië, Frankrijk, Ierland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en meer. Onze eerste melkmachine werd gelanceerd in 1948 en de productie van onze koeloplossingen startte in Zedelgem in België in 1964. Vanaf het begin hebben we ons erop toegelegd om onze grote expertise in te zetten voor positieve veranderingen binnen de melkveehouderij. Decennia later zijn we nog steeds aan het innoveren.

Al onze oplossingen zijn ontworpen rondom één kerndoel: het leven van melkkoeien en hun veehouders verbeteren en ervoor zorgen dat hun activiteiten productief en winstgevend zijn, terwijl de koeien zich comfortabel en gezond voelen. Deze filosofie strekt zich uit tot onze bredere bedrijfsaanpak. We zetten voortdurend progressieve stappen om meer te doen voor het milieu en duurzaamheid in de melkveehouderij.

We hebben verstand van melken en koelen. Ons doel bestaat uit gezonde en productieve koeien voor elke melkveehouder. Onze serie van slimme oplossingen voor melken en koelen kunnen dat realiseren voor melkveehouders over de hele wereld.


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie waarin ontwikkelmogelijkheden voor jou voor het oprapen liggen. Uiteraard bieden wij je ook een salaris wat past bij jouw kwaliteiten en werkervaring, goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een auto van de zaak, pensioenregeling, diverse sportfaciliteiten, een fijne werkplek naast het Máxima Park met dagelijks vers fruit en lekkere koffie, gezellige (digitale) vrijdagmiddagborrels én werken in een leuk en hecht team!


Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR, Vera Willems, Corporate Recruiter, 030 – 677 91 04 of kijk op de website www.verder.com en www.verder.com.


(W&S) Bureaus, als we jullie nodig hebben dan bellen we!